gallery/c__fakepath_rudi_fennema

Veilig en Vertrouwd

JUBILEUMACTIES

gallery/2017
gallery/doede 009
gallery/image001
gallery/jubileum 2012
gallery/p1190527 (3)
gallery/sinterklaas actie

2017

2016

2015

2012

2013

2014

Kirsten Zoutsma wil in Juni 2018 gaan proberen om zo vaak mogelijk per fiets de top van de Alpe d'Huez te bereiken. Met het doel: een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Ik help hierbij door mijzelf als sponsor op te stellen voor Kirsten.

Ieder jaar wordt er door de activiteitencommissie van Reduzum voor de sinterklaas intocht zwarte pieten pakken gehuurd, met daarbij de bijhorende attributen, zoals pruiken en dergelijke. Dit brengt natuurlijk elk jaar de nodige kosten met zich mee. Van het gesponsorde bedrag zijn 4 nieuwe prachtige zwarte piet outfits gekocht.

Dit jaar getekend voor 5 jaar hoofdsponsor van voetbalvereniging Irnsum. Ik ben van mening dat sponsoren en vrijwilligers van zeer groot belang zijn voor iedere vereniging. Door hun is het mogelijk de contributie zo laag mogelijk te houden, waardoor het voor een ieder mogelijk is en blijft om een sport te beoefenen.

Onvergetelijke trouwdag voor Arno en Mia. Mia had een ongeneeslijke vorm van neuskanker, tijdens deze moeilijke periode vroeg Arno, Mia ten huwelijk. Op de trouwdag heb ik samen met anderen er een onvergetelijke dag en avond van gemaakt.

Mia is helaas overleden in April 2016.

Mede dankzij de vrijwillige buschauffeurs kan de schoolbus van Reduzum, Friens en Idaerd zonder bijdrage van de gemeente de kinderen vervoeren van en naar school. Om hun te bedanken voor hun inzet werden de chauffeurs en hun echtgenotes opgehaald van huis en hebben we heerlijk gegeten en gedronken in eetcafé 't Goede in Leeuwarden.

Hendrik hofstra (Zanger Hendrik), is geboren met een spierziekte. Hendrik zingt heel erg graag en daarom is er een geluidsinstallatie met microfoons aan hem geschonken. Zo heeft Hendrik zich kunnen ontwikkelen tot een all-round zanger die nu regelmatig op feesten en partijen te horen is, ook heeft heeft hij al 3 eigen CD's uitgebracht. En zoals Hendrik altijd zegt: 'Een dag niet gezongen, is een dag niet geleefd!'.

gallery/2011 (3)
gallery/20180106_135914
gallery/20180106_155503
gallery/20180106_135753

2010

2011

gallery/20180106_135845

2009

2008

2007

Doede heeft het nefrotisch syndroom, een zeer zeldzame aandoening die voorkomt bij ongeveer 2 op honderduizend kinderen per jaar, kort gezegd is deze afwijking een aandoening aan de nieren. Doede zijn idool is Graziano Pellè. Een onvergetelijke dag bij de wedstrijd Heerenveen - Feyenoord, de wedstrijd gekeken, bezoek aan spelershome, op de foto met de spelers en van Pellè een handtekening op shirt.

Gelske kan vanwege haar spierziekte niet zelfstandig op vakantie, maar wilde dit toch wel eens samen met een vriendin ondernemen. Gelske was druk aan het sparen voor een vakantie met begeleiding. Mede door de reischeque is Gelske samen met haar vriendin op vakantie geweest.

Ieder jaar wordt er tijdens de jaarlijkse merke in Friens een springkussen gehuurd door het plaatselijkbelang. Om kosten te besparen heb ik samen met bestuur Frienspop een springkussen aangeboden.

Muzuder Rock is een jaarlijks muziekfestival waarbij mijn sponsoring werd besteedt aan een website, promotiedoeleinden en aankleding van de zaal.

Ronald de Haan leed aan ALS, een ongeneeslijke spierziekte. Hij zette zich enorm in om ALS meer in de bekendheid te krijgen en geld in te zamelen voor meer onderzoek naar deze vreselijke ziekte. Daarom moest Ronald even verrast worden doormiddel van een lekker weekendje weg samen met zijn gezin.

Ronald is helaas overleden in Mei 2015.